Γνωρίστε μας

Logo-Cyprus-Strollers-large

Το κείμενο αυτό απευθύνεται σε άτομα που δεν γνωρίζουν ικανοποιητικά Αγγλικά, αλλά επιθυμούν να:
• Γυμνάζονται το Σαββατοκυρίακο, πεζοπορώντας
• Ανακαλύψουν τις ομορφιές της Κυπριακής φύσης
• Γνωρίσουν νέα άτομα και να συνάψουν νέες φιλίες.

Hikers-back-view5

Οι Cyprus Strollers ταιριάζουν σε εσένα, και η γλώσσα δεν θα σου είναι εμπόδιο. Οι Cyprus Strollers χρησιμοποιούν την Αγγλική ως γλώσσα γραπτής επικοινωνίας. Όμως, στις συναντήσεις, στις πεζοπορίες και στα γεύματα οι συμμετέχοντες μιλούν ελεύθερα όποια γλώσσα προτιμούν. Η συνηθέστερη πρακτική είναι να δημιουργούνται μικρές υποομάδες από συμμετέχοντες, όπου η κάθε υποομάδα επιλέγει την γλώσσα που την βολεύει.

Οι Cyprus Strollers είναι ένας πεζοπορικός όμιλος, που δημιουργήθηκε από τον Ξενοφώντα Χασάπη και ξεκίνησε δραστηριότητα τον Οκτώβριο 2014. Το πλαίσιο δράσης των Cyprus Strollers στηρίζεται στο επιτυχημένο μοντέλο των Athens Strollers, που ίδρυσε στην Αθήνα ο Ξενοφών το 2009. Ο Ξενοφών είναι λάτρης της πεζοπορίας, που επέστρεψε στην Λευκωσία από την οποία κατάγεται το 2013, μετά από 30 και πλέον χρόνια στο εξωτερικό.

Οι Cyprus Strollers διοργανώνουν μία εξόρμηση την εβδομάδα, από Οκτώβριο μέχρι και Μάιο. Οι πεζοπορίες γίνονται Σάββατο ή Κυριακή, εκ περιτροπής, για να είναι προσιτές σε άτομα που εργάζονται το Σάββατο. Οι πεζοπορίες ξεκινούν το πρωί και ολοκληρώνονται με γεύμα (προαιρετικό) σε γειτονική ταβέρνα ή συνδυάζονται με πικνίκ, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Flower10

Αρκετές πεζοπορίες έχουν διάρκεια μεταξύ 2 και 3 ωρών. Άλλες διαρκούν 1 ½ έως 2 ώρες, και είναι προσιτές σε περισσότερους. Στην ανακοίνωση οδηγιών για κάθε πεζοπορία αναφέρεται ο βαθμός δυσκολίας. Οι πλείστες πεζοπορίες είναι κατάλληλες για άτομα που έχουν καλή υγεία, καλή καρδιά και καλή φυσική κατάσταση. Μερικές πεζοπορίες διαρκούν περισσότερο από 3 ώρες και περιλαμβάνουν εντονότερη άσκηση, που περιλαμβάνει ανηφόρες. Αυτές περιγράφονται με βαθμό δυσκολίας 3 και απευθύνονται σε άτομα που έχουν δοκιμαστεί σε αντίστοιχες εξορμήσεις και πολύ καλή υγεία και φυσική κατάσταση. Μελετήστε προσεκτικά την ενότητα ‘Hike Preparation’, η οποία παραθέτει εκτενείς οδηγίες και προϋποθέσεις για τη συμμετοχή σας.

Η συμμετοχή στους Cyprus Strollers είναι χωρίς χρέωση. Πληρώνετε μόνο την κατανάλωση σας στην ταβέρνα, εφόσον επιλέξετε να συμμετάσχετε.

Για να μάθετε το πρόγραμμα εξορμήσεων επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://cyprus-strollers.org/activities-schedule/.
Για να διαβάσετε λεπτομερείς οδηγίες για κάθε πεζοπορία που σάς ενδιαφέρει, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://cyprus-strollers.org/activities-description/.
Για να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές γράψτε στη διεύθυνση XenophondotHasapisatgmaildotcom, δίνοντας οπωσδήποτε το κινητό σας τηλέφωνο.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες μας στο facebook https://www.facebook.com/The-Cyprus-Strollers-101725088371476

Η συμμετοχή στους Cyprus Strollers γίνεται με απόλυτη δική σας ευθύνη. Οι Cyprus Strollers είναι ένας όμιλος συναναστροφής και οι διοργανωτές και ο αρχηγός κάθε πεζοπορίας δεν φέρουν καμία ευθύνη για την ασφάλεια και υγεία των συμμετεχόντων.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.